עולם המטבחים מסקרן אתכם? רוצים לקחת חלק ולהפוך מטבחים חובבים לטבחים מקצועיים אשר משמשים כעמודי התווך בעבור שפים, או אפילו להפוך בעצמכם לטבחים אשר מחזיקים במסעדה אותה אתם מנהלים? אם עניתם כן, אין ספק כי הגעתם למקום הנכון. בסקירה הבאה נציג בפניכם את כל מה שצריך לדעת אודות קורס טבחות סוג אחד אותו ניתן ללמוד במסגרת של לימודים מקצועיים במכללת רימונים, כל זאת מתוך מטרה לשפר את המיומנות ולהתמקצע בתחום מרתק ודינאמי כמו תחום המסעדנות. מה לומדים במסגרת הקורס ומדוע מדובר בהזדמנות נהדרת בעבור חובבי המטבח להתמקצע? להלן הפרטים.
קורס טבחות סוג 1 – כל מה שרציתם לדעת
מכללת רימונים היא מכללה מובילה אשר חרטה על דיגלה להקנות מיומנות בענף הטבחות ולטפח בתלמידים את אמנות הבישול כל זאת מתוך מטרה להכשיר את דור העתיד בתחום המטבחים בבתי מלון מסעדות לצד בתי הארחה. קורס טבחות סוג 1 במכללת רימונים הוא הקורס המוביל והמבוקש ביותר בתחום הזה, וזאת בשל היכולת ללמוד ולהתמקצע בכל נושאי הליבה של טבחים. בין הנושאים ניתן למנות: תורת האירוח, מסעדנות, קונדיטוריה, עזרה ראשונה ובטיחות לצד מבוא לעולם הגסטרונומיה וכן שימוש בחומרי גלם במגוון רחב של טכניקות בישול מתקדמות, לצד מסורתיות.
מעבר להיבט המעשי, אי אפשר להתעלם מהעובדה כי מדובר בקורס מרתק אשר מאפשר לטבחים לקבל כישורים מקצועיים הכוללים בן היתר: יזמות עסקית, סיורים מקצועיים שבמסגרתם תיכנסו לתוך עולם המסעדנות וכן שפע של טכניקות בישול מתקדמות, כל זאת מתוך מטרה לאפשר לכם כבוגרים לקחת חלק ואף להשתלב בתחום, בייחוד לאור הביקוש הגבוה לעובדים בעלי הכשרה מקצועית. במסגרת הקורס תיקחו חלק במגוון רחב של תרגילים מעשיים הכוללים בין היתר שיטות בישול מתקדמות, חיתוך ועיבוד של ירקות ופירות, הכנה והרכבה מנות קינוח מיוחדות וכן הכנה של תפריטים, כל זאת מתוך מטרה לאפשר לכם להתמקצע, ולהוביל ליצירה של קריירה ענפה בתחום.
מהו מבנה הלימודים?
מבנה הלימודים של קורס טבחות סוג אחד מורכב מעשרה חודשי אשר מתקיימים בלימודי בוקר המחולקים לשלושה שלבים. השלב הראשון והבסיסי נמשך כשלושים ושלושה שבועות והוא מבוסס על לימודים עיוניים לצד שיעורים מעשיים אשר מתקיימים במשמרות, גם במסגרת של סדנה וגם במסגרת של עבודה מעשית מטבח בית מלון. בשלב השני שהינו השלב המעשי, תיקחו חלק במשך כשבעה שבועות בסידור העבודה של המלונות, תעבדו במשמרות במטבחים של אולמות ומסעדות מובילות בכל רחבי הארץ, ובשלב האחרון תתכוננו ביחד עם הצוות המקצועי לקראת בחינת הגמר הממשלתית.
הזדמנות שאותה אסור לפספס
קורס טבחות מהווה הזדמנות נהדרת בעבורכם לקבל ידע מקצועי ואף לקבל תעודת סיווג מקצועי סוג אחד מטעם משרד העבודה אשר מקנה לכם אפשרות לעבודה במטבחים של מלונות, אולמות אירועים כמו גם בתי הארחה לצד מסעדות מוכרות. הצוות המקצועי של הקורס הוא צוות מנוסה ובעל ניסיון של שנים רבות בענף האוכל, כך שלכל אורך הדרך אתם מקבלים את המענה המגיע לידי ביטוי גם במסגרת הלימודים התיאורטיים, וגם במסגרת של הדרכה אישית, כל זאת מתוך מטרה לאפשר לכם להשתלב בתוך עולם המטבחים, ולהתמקצע בו.
לסיכום
אם התשוקה למטבח בוערת בכם ואתם מרגישים שעכשיו הגיע הזמן להתמקצע, עכשיו זה הזמן להיכנס לאתר של מכללת רימונים, שם תוכלו לקבל את כל המידע אודות תנאי הקבלה לקורס וכן מועד ההרשמה, כך שגם אתם תוכלו להצטרף לקורס מרתק ובעל משמעות מבחינת הקריירה שלכם בתחום ההסעדה.